Dit zijn wij

Dit is het vaste team van Proeverij ’t Raadhuis, zij staan iedere dag voor u klaar. Ons vaste team is een jong, gemotiveerd team dat iedere dag wil gaan voor uw optimale horeca ervaring. Dag en nacht zijn dit de ambassadeurs van ’t Raadhuis. Zij dragen dit uit in gastvrijheid, kwaliteit en vakkennis.

Niek Deckers

Chef d’équipe van de allerleukste ploeg. Aanvoerder van de borrel. Befaamd voor de nét iets te slechte muziek, heeft de verwarming altijd op 20 graden staan en draait de lichten op standje ik-kan-de-kaart-net-niet-lezen. Maakt alle flauwe grappen en schuine opmerkingen op de sociale media. Groot fan van woordgrappen. Is altijd in voor een gezonde portie slappe klets aan de bar.

Anouk Heijmans

In de volksmond ook Huubke Hubo genoemd. Met trots de sturende kracht achter onze bediening. Is handiger en creatiever dan Bob de Bouwer zelf. Anouk is onze duizendpoot. Zij verzorgt iedere dag van de week onze bezetting, opstelling en dagelijkse gang van zaken aan de voorkant.

Patrick Middelkoop

Pat of Kastje. Verzet bergen werk en soms daadwerkelijk bergen. Balanceert tussen de keuken en bediening. Hij kan je bestelling opnemen, maken, uitserveren en weer terug naar de keuken brengen. Dit heel vlug, snel en goedlachs. Bij een gemiddelde lachbui hoort heel Drunen dat het bij ons gezellig is. Dit is er nog eentje van de oude stempel. Hij stuurt samen met de andere onze collega’s ons team aan. Één team één taak.

Dirk Bergmans

Een van onze aanwinsten van de Bergmans familie. Dirk is onze bierkenner en -fanaat. Staat altijd klaar! Kan menig etiket met z’n ogen dicht, in het donker, achterstevoren voorlezen. Held. Gastvrijheid stroomt door zijn aderen en kent iedere reservering uit zijn hoofd. Besteld iedere week dranken op het flesje Cola nauwkeurig.

Michelle Morren

Onze Mies. Staat garant voor een hele reeks aan flauwe grappen en chlicé opmerkingen. Humor is een vak apart! Het brein achter onze evenementen en alles wat met organiseren te maken heeft. En als je een avond komt borrelen heeft zij dé playlist die jouw avond maakt. ‘Borrelavondje met MIES’.

Janiek Ijland

De Mariah Carey van ’t Raadhuis. Kan (gelukkig) beter koken dan zingen, maar ze probeert dit iedere dag te verbeteren. Ons Janiek staat klaar en paraat om de lekkerste gerechten te bereiden. Of het nou à la carte, catering, groepsdiner, high tea of lunchproeverij is, dat is voor Janiek allemaal gesneden koek. Een echte kok, alles is prachtig op smaak. Een topper! Als we de microfoon maar ver wegleggen…

WIL JIJ OOK DEEL UITMAKEN VAN TEAM PROEVERIJ 'T RAADHUIS?

Vacatures

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.