Dit zijn wij

Dit is het vaste team van Proeverij ’t Raadhuis, zij staan iedere dag voor u klaar. Ons vaste team is een jong, gemotiveerd team dat iedere dag wil gaan voor uw optimale horeca ervaring. Dag en nacht zijn dit de ambassadeurs van ’t Raadhuis. Zij dragen dit uit in gastvrijheid, kwaliteit en vakkennis.

Niek Deckers

Chef d’équipe van de allerleukste ploeg. Aanvoerder van de borrel. Befaamd voor de nét iets te slechte muziek, heeft de verwarming altijd op 20 graden staan en draait de lichten op standje ik-kan-de-kaart-net-niet-lezen. Maakt alle flauwe grappen en schuine opmerkingen op de sociale media. Groot fan van woordgrappen. Is altijd in voor een gezonde portie slappe klets aan de bar.

Michael Ketelaars

Alias Jansen. Met de keuken als zijn domein, vooral niet té dichtbij komen tijdens het servies. Is de creativiteit en bedenker van onze menukaart. Een combinatie van échte gastvrijheid en lekker eten. Kan geweldig koken, maar hoeft maar een keer naar zijn koksbuis te kijken en er zit al een vlek op. Deelt zijn kennis en kunde met zijn andere café in de Duinen. Trots. Een echt mensen mens, hoort al aan de manier waarop je knippert hoe het met je gaat.

Anouk Heijmans

In de volksmond ook Huubke Hubo genoemd. Met trots de sturende kracht achter onze bediening. Is handiger en creatiever dan Bob de Bouwer zelf. Anouk is onze duizendpoot. Zij verzorgt iedere dag van de week onze bezetting, opstelling en dagelijkse gang van zaken aan de voorkant.

Dirk Bergmans

Een van onze aanwinsten van de Bergmans familie. Dirk is onze bierkenner en -fanaat. Staat altijd klaar! Kan menig etiket met z’n ogen dicht, in het donker, achterstevoren voorlezen. Held. Gastvrijheid stroomt door zijn aderen en kent iedere reservering uit zijn hoofd. Besteld iedere week dranken op het flesje Cola nauwkeurig.

Janiek Ijland

De Mariah Carey van ’t Raadhuis. Kan (gelukkig) beter koken dan zingen, maar ze probeert dit iedere dag te verbeteren. Ons Janiek staat klaar en paraat om de lekkerste gerechten te bereiden. Of het nou à la carte, catering, groepsdiner, high tea of lunchproeverij is, dat is voor Janiek allemaal gesneden koek. Een echte kok, alles is prachtig op smaak. Een topper! Als we de microfoon maar ver wegleggen…

WIL JIJ OOK DEEL UITMAKEN VAN TEAM PROEVERIJ 'T RAADHUIS?

Vacatures

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.