Sfeerimpressie

Roaring twenties part II

Hier en daar zie je in het interieur van Proeverij ’t Raadhuis Art Deco elementen en accessoires. Ook het logo is een afgeleide van deze stijlbeweging die ontstond in de ‘roaring twenties’. Net als na de Spaanse griep in 1918 breekt er na de huidige pandemie volgens epidemiologen wederom een tijd aan van uitbundige feesten, uitzinnige menigten in voetbalstadions en overvolle cafés. Roaring twenties part II. Wij kijken er enorm naar uit. Jij vast ook.

Kies je sfeer

Zowel binnen als buiten ademt Proeverij ’t Raadhuis een relaxte sfeer. Met gedurfde combinaties van nu en de tijd van vroeger. Knus, gezellig, maar ook hip en modern. Bijkletsen of borrelen kun je in onze Huiskamer met zicht op het Raadhuisplein of in de Raadskamer. Echt genieten van een lange zomeravond doe je op het Pleinterras aan het Raadhuisplein. Voor een intieme setting kun je plaatsnemen in de Binnentuin, waar de zon zich al vroeg in de ochtend laat zien.

De Huiskamer

Het kloppend hart met de bar – onze eyecatcher – rijk aan tegeltjeswijsheden. Allemaal lijfspreuken van inwoners uit Drunen en omgeving. De tegeltjeswijsheden staan symbool voor de geschiedenis van Proeverij ’t Raadhuis. Dit is dé plek waar de allereerste bestuurders van Drunen – wijze heren – het voor het zeggen hadden. Hou je van nostalgie? Dan voel je je in de Huiskamer helemaal thuis.

De Raadskamer

De haard zorgt voor een behaaglijke, aangename sfeer. Met zicht op de binnentuin kun je hier gezellig borrelen. Te reserveren voor bijvoorbeeld een lunch of vergadering.

  • 20 zitplaatsen of 30 staanplaatsen
  • Grote 65 inch TV
  • Wifi
Borrel, lunch, diner of vergadering? Ontdek onze arrangementen

Pleinterras

Onder het genot van een drankje kijk je op het Pleinterras je ogen uit. Nestel je op de loungebanken en geniet met vrienden, familie of gezin van een ontspannen uitje. Laat je verrassen door een proeverij.

 

De Binnentuin

Een zonnige verrassing aan de achterzijde van Proeverij ’t Raadhuis. Ontdek zelf dit intieme pareltje. Dé ontmoetingsplek om bij te tanken. Je kunt nog lang nagenieten van de gemoedelijke sfeer. Te reserveren voor een (zakelijke) lunch, diner of borrel.

  • 40 zitplaatsen of 80 staanplaatsen
Borrel, lunch, diner of vergadering? Ontdek onze arrangementen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.